Guinot

Guinot is al sinds jaar en dag koploper in de beautyindustrie. Het Franse skincare merk staat bekend om zijn zeer gedetailleerde aanbod aan weldadige salonbehandelingen en uitgebreide productlijn, waarbij de schoonheid en de gezondheid van de huid plus professionele expertise voorop staat. Het is die synergie tussen de skinprofessional en skincare producten die resulteert in een mooie huid. Het merk biedt cosmeticaproducten en behandelingen van de allerhoogste kwaliteit, tailor made op de verschillende behoeftes van de huid. Geen huid is immers hetzelfde. Naast een instant huid boostend effect, staat ook de beleving hoog in het vaandel. Zo biedt Guinot hoogwaardige massages, wellness treatments en producten met een heerlijke geurbeleving. De producten zijn niet getest op dieren en zijn vrij van parabenen en GMO’s.

 

Behandelingen

Guinot is jouw beautydoctor. Guinot ontwikkelt cosmeticaproducten van de allerhoogste kwaliteit en de behandelingen zijn super effectief: je ziet direct resultaat. Bij Guinot staat de gezondheid van de huid voorop.
De gedegen opgeleide skinprofessionals van Guinot zijn ware experts in professional skincare. Omdat de producten specifiek op de huidbehoeften zijn afgestemd, dienen ze zorgvuldig en juist te worden voorgeschreven. Je skinprodfessional begint dan ook met een persoonlijk en diepgaand consult en een grondige huidanalyse om vervolgens samen de schoonheidsdoelen vast te stellen. De door hun geadviseerde behandelingen en producten zijn dan ook optimaal afgestemd op de te behalen doelen. De combinatie van hun kennis en ervaring en de unieke prestaties van Guinot levert een revolutionaire huidverbetering op.


Gezichtsbehandelingen:

  • Hydradermie
  • Hydradermie lift
  • Hydradermie Ooglift
  • Hydra Peeling
  • Age Summum